NIEUW                               Vliegbasis Eindhoven

          Pander                        Schermafbeelding_2023-03-07_om_13.54.49

 


 

Geromy BV - voor het behoud van het luchtvaarthistorisch erfgoed.

 

Uitgeverij Geromy BV is een uitgeverij die vooral richt op de Nederlandse luchtvaart historie. Het bedrijf heeft al enkele titels op zijn naam staan en is bezig met de voorbereidingen voor de volgende titels. Geromy BV wilt u graag op de hoogte houden en ook graag uw mening horen over onze projecten.

Naast algemene informatie over de Nederlandse luchtvaartgeschiedenis hebben wij een uitgebreid assortiment aan luchtvaart boeken, posters en modellen.

Geromy BV geeft ook zelf boeken over de luchtvaartgeschiedenis uit. Heeft u een gedegen manuscript of is uw bedrijf geïnteresseerd in een project. Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Met zijn allen kunnen we een hoop bereiken.

 

 

Geromy Models Eigen Uitgaven Posters
Geromy Models
Geromy BV brengt modellen van vliegtuigen op de markt in verschillende schalen. Onze modellen zijn te bestellen in onze webshop.
Uitgeverij Geromy BV
Geromy BV is een uitgeverij die zich specialiseert in de historie van de Nederlandse luchtvaart. Naast een overzicht van de tot nu toe uitgegeven eigen titels, vind u een uitgebreid assortiment aan luchtvaartboeken in onze webshop.
Geromy Aviation Art
Posters met historische vliegtuigen van Jan Glas, Lam v/h Hof, Mats Johansson en Thijs Postma. Allen zijn te vinden in onze webshop.

 

Luchtvaart bestaat nu een slordige honderd jaar. De Nederlandse luchtvaart heeft alle facetten hiervan meegemaakt. Doordat ons land niet betrokken werd bij de eerste wereldoorlog, heeft het een unieke vorm van ontwikkeling doorgemaakt.

Gelukkig is een groot gedeelte van de luchtvaartgeschiedenis bewaard gebleven. Alleen het uitgeven van boeken is soms een risicovol avontuur. De Nederlandse markt is niet groot en de klant is moeilijk te bereiken. Voor goede onderzoekers, die soms jarenlang erover gedaan hebben om een manuscript te maken, is het moeilijk om voor hun werk een uitgever te vinden. Hiervoor willen wij ons inzetten. Wij zijn van mening dat als we niet oppassen deze kennis verloren gaat. Daarom zoeken we naar financiële mogelijkheden en proberen door vakbekwame ondersteuning de uitgaven toch mogelijk te maken.
 
Ons doel is een steentje bij te dragen om goede historisch verantwoorde boeken uit te geven, zodat de kennis niet verloren gaat.

Schermafbeelding_2019-11-08_om_11.39.14